Evenimente cu participarea AREL in 2024

EVENIMENT EXPOZITIONAL COMPLEX LA PAVILIOANELE ROMEXPO BUCURESTI
ROMTHERM 2024
COMUNICAT DE PRESA

TotulPentruCasaTa2024 – revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și exterioare

În perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizează TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reunește tematicile târgurilor:

Construct Ambient ExpoRomthermMobila Expo și  Expo Flowers & Garden.

Peste 155 de companii, din 13 țări (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria), participă la TotulPentruCasaTa2024 cu cele mai inspirate proiecte de construcții, arhitectură, design interior și exterior. Manifestarea înregistrează un grad de internaționalizare de 27%, fiind prezente 112 firme din România și 43 din străinătate.

„Ne bucurăm că și la ediția de anul acesta am reușit să aducem sub același acoperiș pasiunea pentru design interior, funcționalitate și bun-gust. #TotulPentruCasaTa2024 este mai mult decât un simplu concept – este o comunitate de specialiști care vine în întâmpinarea celor care doresc să-și transforme casa într-un spațiu personalizat cu stil, dar și cu grijă față de mediul înconjurător. Cei care sunt în căutarea unor obiecte de mobilier deosebite la prețuri speciale, decorațiuni elegante, materiale ecologice sau soluții practice pentru construcții și amenajare, găsesc la ROMEXPO totul pentru a transforma locuința într-un loc în care să se simtă cu adevărat acasă”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

Timp de 4 zile, vizitatorii au ocazia să descopere standuri pline de idei creative, să se lase captivați de culori și texturi și să descopere proiecte spectaculoase pentru amenajarea spațiului de lucru sau de locuit.

La  TotulPentruCasaTa2024  sunt prezenți experți în construcții, arhitectură, design interior și exterior, producători de mobilier de calitate și creatori de decorațiuni unice, care oferă vizitatorilor posibilitatea de a se inspira dintr-o varietate de stiluri și concepte.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO 2024 

pune accentul pe ideea de sustenabilitate în construcții și amenajare interioară și exterioară, utilizarea materialelor ecologice și a tehnologiilor prietenoase cu mediul, într-un demers comun de a reduce semnificativ impactul asupra resurselor naturale.

Pe lângă partea expozițională, Construct – Ambient Expo este și o platformă de dezbatere, în care constructorii, proiectanții, arhitecții și specialiștii în design prezintă evoluția sectorului home & deco și necesitatea digitalizării proceselor de planificare și construcții, ce servesc la optimizarea activităților și reducerea costurilor.

ROMTHERM 2024 

Promovează integrarea principiilor sustenabilității și inovației în domeniul instalațiilor din România, adoptarea unor abordări responsabile pentru mediu și utilizarea tehnologiilor de top pentru construirea unui viitor durabil și smart.

În plus, evenimentul prezintă instrumentele care reduc amprenta de carbon și optimizează consumul de energie. Sistemele de încălzire, ventilație, aer condiționat, alimentare cu apă și sanitare sunt zone cheie în care inovațiile tehnologice pot aduce beneficii semnificative.

MOBILA EXPO 2024 

Eveniment de tradiție organizat în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din Româniase adresează celor care doresc să găsească și să achiziționeze direct de la companii producătoare, la prețuri avantajoase, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței sau biroului.

EXPO FLOWERS & GARDEN 2024

Manifestarea prezintă evoluția sectorului amenajărilor peisagistice și orientarea spre sustenabilitatea spațiilor verzi durabile. În cadrul expoziției, sunt prezentate proiecte de grădini cu plante autohtone, sisteme de irigare eficiente și tehnologiile care asigură o gestionare eficientă a apei.

Pentru profesioniștii din domeniu, #TotulPentruCasaTa2024 reprezintă locul ideal pentru networking și parteneriate cu furnizorii de top. Nu ratați ocazia de a face parte din această experiență captivantă și de a construi legături cu profesioniștii din industria home & deco.

Program de vizitare:

14 – 16 martie, în intervalul orar 10:00 – 18:00

17 martie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

 Acces Gratuit

COMUNICAT DE PRESA DUPA EVENIMENT

TotulPentruCasaTa2024

Peste 10.000 de vizitatori au ajuns la ROMEXPO cu prilejul #TotulPentruCasaTa2024

În perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO a organizat #TotulPentruCasaTa2024 – un concept dedicat sectorului home & deco – care a adus împreună tematicile târgurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden.

Peste 10.000 de vizitatori, specialiști și public larg, au ajuns în Centrul Expozițional și s-au inspirat din cele mai spectaculoase proiecte de design.

La eveniment au participat 155 de companii, din 13 țări (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina și Ungaria). Gradul de internaționalizare a atins 27%, cu 112 firme românești și 43 din străinătate.

„A fost o ocazie deosebită pentru participanți să descopere cele mai recente tendințe și inovații în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare și exterioare. Ne-am bucurat să fim martorii schimbului de idei și experiențe între profesioniștii din aceste domenii și abia așteptăm să ne revedem la ediția de anul viitor”, transmite Oana Netbai – PR ROMEXPO.

 

 

 

RomTherm 2024
Expo Flower 2024
ExpoMobila 2024
Green Energy Expo&Romenvirotec

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC

Inovație și sustenabilitate într-un singur loc

București, 25 ianuarie 2024 – EUROEXPO Fairs și ROMEXPO organizează cea mai mare expoziție din România dedicată energiilor regenerabile și protecției mediului – GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC. Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 aprilie 2024, în Pavilionul B2 din cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO.

Noua platformă dedicată inovației și sustenabilității în domeniul energiei regenerabile și al tehnologiilor eco-friendly beneficiază de un parteneriat de excepție cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, conferindu-i un grad de autenticitate și autoritate în domeniul sustenabilității. Prin colaborarea strânsă cu autoritățile guvernamentale, ne propunem să facilităm dialogul și schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde și mai durabil.

Renovatio, lider incontestabil în inovația în domeniul energiei regenerabile, se alătură acestui eveniment ca Partener Principal al expoziției. Cu o expertiză vastă în domeniu și un portofoliu impresionant de proiecte de succes, Renovatio aduce o contribuție semnificativă la promovarea și implementarea soluțiilor energetice durabile.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC se distinge prin faptul că aduce sub același acoperiș cele mai recente tehnologii în producția de energii regenerabile – solar, vânt, termal, biogaz – și soluții inovatoare pentru protecția mediului, cum ar fi managementul deșeurilor, gestionarea apelor, situri contaminate, smart city și economie circulară. Expoziția aduce împreună lideri de opinie, experți în domeniu, precum și companii de marcă din întreaga lume, pentru a explora și promova soluții sustenabile. Cu un număr impresionant de participanți și ocupând cel mai mare pavilion expozițional din România, evenimentul se anunță a fi o experiență complexă și de referință în domeniu.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC reprezintă un pas important pentru promovarea energiei regenerabile și a tehnologiilor durabile în România. Prin parteneriatul nostru cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, dorim să ne consolidăm angajamentul pentru un viitor mai curat și mai verde. În același timp, parteneriatul cu Renovatio confirmă importanța pe care o acordăm proiectelor care contribuie la dezvoltarea durabilă a societății.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC va fi cel mai bun loc de întâlnire pentru profesioniștii din domeniu și va oferi o imagine completă asupra celor mai noi tendințe și soluții în domeniul energiei verzi”, au declarat organizatorii.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC este deschis atât profesioniștilor din industrie, cât și publicului larg. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra participarea, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://greenenergyexpo-romenvirotec.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați organizatorii: www.greenenergyexpo-romenvirotec.ro

Despre EUROEXPO Fairs

EUROEXPO Fairs este o companie specializată în organizarea și gestionarea celor mai mari târguri de business din România, aducând împreună profesioniști din diverse domenii pentru a facilita schimbul de idei și încheierea de parteneriate durabile.

Despre ROMEXPO

Cu o experienta relevanta in domeniu, Romexpo imbina cu succes traditia si experienta cu inovatia si predilectia in organizarea targurilor si expozitiilor pentru satisfacerea cerintelor unei piete moderne, in continua schimbare. ROMEXPO este, de asemenea, unul dintre cele mai mari centre expoziționale din Europa de Est, oferind spații moderne pentru evenimente de amploare în diverse domenii.

Despre Renovatio RENOVATIO activează prin mai multe linii de business, integrând eficient dezvoltarea și construirea proiectelor de energie regenerabilă cu tehnici inovatoare în operarea și mentenanța acestora, furnizarea pe termen lung a energiei verzi către clienți, proiecte de eficiență energetică, stocarea energiei, precum și realizarea și dezvoltarea primei rețele de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România. De mai bine de 18 ani, dedicarea pentru inovație, expertiza și satisfacția clienților diferențiază Renovatio în industria de profil, făcându-l un partener de încredere pentru toate nevoile legate de energie.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Renovatio
MetalShow-2024-1

Metal Show 2024

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

indagra.ro/ro/

INDAGRA 2023

Asociatia Romana a Electricienilor AREL a participat la  manifestarile expozitionale in cadrul INDAGRA 2023 la standul A146  in perioada 25 – 29 octombrie 2023 in Pavilionul B1 al complexului expozitional Romexpo.

Comunicatul deschiderii evenimentului expozitional INDAGRA 2023

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023

La ROMEXPO începe (r)evoluția digitală din agricultură și industria alimentară

În perioada 25 – 29 octombrie, ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 – cel mai important concept de networking agricol și alimentar din România.

Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei se desfășoară în pavilionul B1 și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional, iar Târgul internațional pentru industria alimentară are loc în pavilionul B2.

Peste 550 de companii din sectorul agricol și alimentar participă la ediția de anul acesta, suprafața expozițională ocupată la interior și exterior fiind de peste 30.000 mp. La INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 sunt prezente 23 de țări: Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Italia, Liban, Marea Britanie, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina și Ungaria, evenimentul înregistrând un grad de internaționalizare de 38%.

INDAGRA & INDAGRA FOOD este mult mai mult decât un simplu concept expozițional. Este o platformă dinamică de referință care servește ca un adevărat hub de afaceri, unde experți renumiți din industrie se întâlnesc pentru a testa tehnologii top din sectorul agricol și alimentar și cel mai important: pentru a face schimb de know – how. INDAGRA promovează practicile agricole durabile care respectă mediul înconjurător, tehnologiile moderne care ajută fermierii să-și gestioneze eficient resursele și să-și optimizeze activitatea agricolă, iar INDAGRA FOOD impulsionează dialogul și cooperarea dintre cei implicați în procesul de producție, distribuție și procesare a alimentelor și instituțiile cu rol de decizie sau profesioniști renumiți din acest sector. Fie că sunteți specialist în agricultură sau pasionat de domeniu, un om de afaceri experimentat din industria alimentară sau un tânăr antreprenor în căutare de inspirație, vă așteptăm la ROMEXPO să contribuim împreună la dezvoltarea sustenabilă a sectorului agricol și alimentar, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

#INDAGRA2023 aduce în prim plan tehnologiile viitorului din sectorul agricol și inovațiile din horticultură, viticultură și zootehnie, și este dedicată atât companiilor de profil din România, cât și celor din străinătate. La târg sunt așteptați antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători și importatori din domeniul agricol, studenți la facultăți cu profil agricol și agroalimentar, reprezentanți ai instituțiilor publice, precum și publicul larg.

#INDAGRAFOOD2023 promovează practicile responsabile de producție, echipamentele și tehnologiile care accelerează transformarea digitală a industriei, precum și soluțiile ecologice cu impact redus asupra mediului. Manifestarea se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și reprezentanților domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

SECTORIZARE INDAGRA

I. SALONUL DE AGRICULTURĂ – PAVILION B1

ZONA Amaterial săditor, semințe, îngrășăminte

ZONA B – zootehnie/viticultură

ZONA C – mașini, utilaje și echipamente agricole

ZONA Dtehnologii și echipamente pentru irigații, sere și solarii

II. SALONUL UTILAJELOR AGRICOLE – platformele exterioare 1, 4, 10, 11, V5, V6, 12, 13 și Aleea Negustorilor.

Platformele 12 și 13 – zonă special amenajată pentru animale: ovine, bovine, cabaline și păsări.

SECTORIZARE INDAGRA FOOD

Pavilion B2 utilaje si echipamente pentru industria alimentară, produse alimentare și materii prime.

Platformele exterioare – Pl.B1, Aleea Crown, Aleea Negustorilor: retaileri, comercianți, producători din industria alimentară.

Pe lângă partea expozițională, conceptul INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 oferă participanților și un program de activități conexe tematice.

US TRADE TALKS FORUM – organizat pe 26 octombrie, ora 10:00, în sala Madgearu – de către Camera de Comerț și Industrie a României și Ambasada SUA în România. Evenimentul reunește factori de decizie guvernamentali și companii din România, Bulgaria, Moldova și Ucraina, prezente la INDAGRA și oferă o suită de oportunități, în special în contextul investițiilor bugetare ale UE și naționale în energie verde, agricultură și infrastructura de irigații.

Conferința „Orizonturi ale Planului Strategic 2023-2027″, organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală, are loc pe 26 octombrie, în Sala Titulescu din pavilionul B3, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Conferința „Cooperative agricole în pragul unui nou exercițiu financiar”– organizată de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – se desfășoară pe 27 octombrie, în Sala Madgearu din pavilonul B3, începând cu ora 10:00.

Conferințele organizate pe 28 octombrie, în Sala Madgearu din pavilionul B3, în intervalul orar 10:00 – 14 :00, de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București:

  • Risipa alimentară: o abordare sustenabilă în contextul Strategiei Green Deal a Uniunii Europene;

  • Aspecte privind producerea și utilizarea unui preparat furajer destinat îmbunătățirii performanțelor vacilor de lapte;

  • Evaluarea autenticității în pensiunile rurale din România;

  • Utilizarea fibrelor vegetale în produsele de carne;

  • Microalgele – o nouă sursă de Omega-3.

Simpozionul Tehnico – Știintific organizat de Asociația Generală a Frigotehniștilor din România. Acesta se desfășoară pe 28 octombrie în Sala Titulescu din pavilionul B3, în intervalul orar 11:00 – 15:00.

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 are și o latură dedicată publicului larg, astfel pe durata celor 5 zile, vizitatorii sunt invitați să admire cele mai frumoase exemplare de animale și să guste din bucatele tradiționale românești.

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 Peste 36.000 de vizitatori

INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023

Peste 36.000 de vizitatori au participat la (r)evoluția digitală din agricultură și industria alimentară

În perioada 25 – 29 octombrie, ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, a organizat INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 o platformă dinamică de referință care a servit ca un adevărat hub de afaceri. La (r)evoluția digitală din agricultură și industria alimentară au luat parte peste 36.000 de vizitatori specialiști și public larg.

În cadrul celui mai important eveniment de networking agricol și alimentar din România, 550 de companii și-au prezentat tehnologiile de ultimă generație și proiectele inovatoare, pe o suprafața expozițională de peste 30.000 mp.

Conceptul INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 a înregistrat un grad de internaționalizare de 38%, fiind prezente firme din 23 de țări: Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Coreea de Sud, Franța, Germania, Grecia, Italia, Liban, Marea Britanie, Moldova, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, SUA, Turcia, Ucraina și Ungaria.

Vedetele ediției de anul acesta au fost dronele utilizate pentru identificarea zonelor de stres ale culturilor, topografiere, operațiuni fitosanitare sau chiar pentru semănat, tehnologiile smart de autoghidare care permit femierilor să sa aplice inputuri agricole doar în zonele vizate, roboții care fac curățenie în ferme, sistemele agrivoltaice, soluțiile inteligente pentru irigare prin picurare, precum și echipamentele și tehnologiile care accelerează transformarea digitală a industriei alimentare.

Publicul specialist INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 a fost reprezentat de antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători și importatori din domeniul agricol, studenți la facultăți cu profil agricol și agroalimentar, reprezentanți ai instituțiilor publice, producători, distribuitori și importatori de echipamente și tehnologii pentru industria cărnii, dar și reprezentanți ai domeniului panificației, industrializării legumelor și fructelor, prelucrării peștelui și laptelui.

Punctele de atracție pentru publicul larg au fost frumoasele exemplare de animale și zona bucatelor tradiționale românești.

Pe lângă partea expozițională, conceptul INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023 a oferit participanților și un program de activități conexe. Dintre ele amintim: US TRADE TALKS FORUM, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României și Ambasada SUA în România, Conferința „Orizonturi ale Planului Strategic 2023-2027″, organizată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Conferința „Cooperative agricole în pragul unui nou exercițiu financiar” -organizată de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, Conferințele tematice de către Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Simpozionul Tehnico – Știintific organizat de Asociația Generală a Frigotehniștilor din România.

Pasiunea pentru excelență, spiritul antreprenorial și dorința de a face diferența în domeniul agricol și alimentar, ne-au adus împreună și la ediția din 2023. Le suntem recunoscători tuturor celor care au fost implicați în oganizarea conceptului INDAGRA & INDAGRA FOOD și le mulțumim că prin încredere reciprocă și dedicare, an de an, la ROMEXPO, dezvoltăm o comunitate activă de inovatori. Ne propunem ca și ediția de anul viitor să fie un real motor al progresului în domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii, zootehniei și al industriei alimentare, prin urmare, invităm companiile interesate să ni se alăture și în 2024 cu proiecte care pot schimba viitorul agriculturii și sectorului alimentar”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

https://timisoara.roenergy.eu/

Expozitia internationala Ro Energy 2023

Asociatia Romana a Electricienilor AREL va participa la  RoEnergy 2023 in perioada 04–06 octombrie 2023.

Expoziţia RoEnergy, Târgul nr.1 al României pe energii regenerabile 04-06 octombrie 2023, la Timişoara

Companii de top de pe trei continente şi-au securizat prezenţa la Expoziţia RoEnergy,

Târgul nr.1 al României pe energii regenerabile, eveniment unic, în 4-6 octombrie 2023, la Timişoara

Genway –Platinum Sponsor

Fronius International GmbH – Silver Sponsors

Cu o experienţă de peste peste 12 ani în organizarea de evenimente exclusiv pe regenerabile, Târgul RoEnergy România, Târgul Prosumatorilor, Platforma Nr. 1 al României pe energii regenerabile, aduce, la Timişoara, timp de trei zile, sub acelaşi acoperiş, într-un eveniment unic, furnizori de produse şi tehnologii, care se vor întâlni cu beneficiari: companii, organizaţii, autorităţi, mass media, respectiv persoane fizice, susţinând, în continuare, tranziţia ţării noastre spre o economie sustenabilă.

Până în 2030, România trebuie să ajungă la o capacitate instalată de 20.000 MW, din care circa 7.000 MW trebuie să provină doar din fotovoltaic. Aceste cifre generează o luptă accerbă, fiecare jucător, producător, furnizor ori investitor, dorind să acaparaze o cotă de piaţă.

În ceea ce priveşte prosumatorii, indiscutabil, noua vedetă a regenerabilelor, analiştii estimează că, până în 2030, unul din 10 consumatori ar putea deveni mic producător de energie, iar pentru 2023, se aşteaptă ca numărul acestora să treacă de 100.000.

Printre companiile care şi-au rezervat deja stand la Expoziţia RoEnergy ediţia Timişoara, ce va avea loc în 4-6 octombrie 2023, la Pavilion Expovest, menţionăm( selecţie):

Schletter Solar,  Electro-Service Distributie,  Ilvief SA Greece,  K2 Systems GmbH,  Krannich Solar,  Fronius GmbH,  Darcom Energy,  Solargroup Energy Ro srl,  Schäfer + Peters GmbH,  Arhais Engineering,  Sinocat Environmental Technology Co,  Cink Hydro-Energy k.s,  Lenercom Technology Co,  Nigbo Polycrown Solar,  KUBIK PROD COM,  Eastman Solar UAE.

Nu rataţi şansa de a fi prezent pe cea mai fierbinte piaţă a momentului, dar mai ales al viitorului, în condiţiile unui spaţiu expoziţional, totuşi, limitat, în 4-6 octombrie 2023!

Solicitați acum o ofertă de preț la:  marketing@roenergy.eu     sau      info@roenergy.eu

RoEnergy Team

Expozitia internationala METAL SHOW & TIB 2023

Asociatia Romana a Electricienilor AREL a participat la  METAL SHOW & TIB 2023 in perioada 09–12 mai 2023.

https://sonel.pl/en/
universitatea-politehnica-timisoara
https://www.electricianul.ro/
https://www.eurovial.ro/
https://www.schneider-electric.info.ro/
https://consolight.ro/website/
https://www.eaton.com/ro/ro-ro.html
https://www.smarsoft.ro/
https://recolamp.ro/
https://www.euroexpo.ro/
https://afor.ro/
ANPC

Solutionarea litigiilor ANPC

Solutionarea litigiilor ANPC

Solutionarea litigiilor Comisia Europeana

Solutionarea litigiilor Comisia Europeana

Solutionarea litigiilor Comisia Europeana