Dragi colegi Electricieni va invitam la Târgul Național de Energie AFEER, în cadrul IEAS 2017! 19-22 septembrie, Palatul Parlamentului

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL impreuna cu DK EXPO organizatorul a celei de a XIII a ediții a International Electric & Automation Show ce va avea loc între 19 și 22 septembrie la Palatul Parlamentului. IEAS 2017 va fi și gazda Târgului Național de Energie – AFEER, în sala I.C. Brătianu.

AFEER și-a propus să vină în sprijinul consumatorilor organizând primul târg de energie electrică din România. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să discute cu principalii furnizori de energie electrică din România, pentru a afla, direct de la sursă, cele mai utile și mai noi informații. În acest fel, consumatorii de energie electrică vor putea înțelege mai bine drepturile pe care le au și vor putea să-și aleagă cea mai avantajoasă ofertă de electricitate.

Printre companiile expozante se numără: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.

Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe website-ul oficial al evenimentului http://www.targdeenergie.ro/

AFEER – Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România își propune sa fie „vocea” furnizorilor de energie și un partener de dialog de încredere pentru toți cei interesați.

În 2017 Internațional Electric & Automation Show oferă vizitatorilor săi o experiență unică ce include: prezența a peste 80 de companii expozante workshop-uri tematice, conferințe business, dar și Gala de premiere a competiției Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. AFEER este un partener de tradiție al expoziției IEAS.

Partenerii IEAS 2017 sunt companiile Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric.

Accesul se face pe baza de invitație. Click aici pentru înregistrare.