Aveti mai jos cateva precizari privind ridicarea adeverintelor de la Registratura ANRE , primite de la un reprezentant ANRE :

Informații despre starea Autorizarii se poate consulta pagina de web a ANRE, respectiv, Portalul ANRE aici: https://portal.anre.ro/PublicLists/ElectricieniPropusiExamen.

Acum nu trebuie decât să urmăriți afișarea stării “Autorizat”, zilele urmatoare. La acel moment adeverința de electrician va fi emisă și depusă la Registratura ANRE în vederea ridicării.

Având în vedere măsurile luate prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și Hotărârea Guvernului nr. 476/2020 privind declararea stării de alertă şi măsurile care se aplică pe durata acesteia, conducerea ANRE a luat decizia suspendării tuturor activităților care implică relația cu publicul.

Ridicarea Adeverințelor de electrician autorizat în domeniul instalațiilor electrice, precum și adeverințelor de verificator de proiecte și expert tehnic de calitate și extrajudiciar în domeniul instalațiilor electrice tehnologice, se va putea face de la Registratura ANRE, numai prin intermediul serviciilor societăților de curierat disponibile, la comanda titularilor de Adeverințe.- poate fi facuta o singura comanda pt mai multe adeverinte!

Veți trimite curierul pentru ridicare, când puteți dumneavoastră, specificând în comanda cât mai multe detalii de identificare: nume, prenume, nr. autorizație, tip autorizație (examen, prelungire), data obținerii autorizației, etc. – aceste informații le puteti găsi pe portal: https://portal.anre.ro/PublicLists/AutorizatiiElectricieniAutorizati

Autorizația veche nu trebuie returnată, se anulează automat.

Adresă: Registratura ANRE – Str. C-tin Nacu nr. 3, sector 2, București, Cod poștal 020995.