Schneider Electric este unul din specialistii mondiali in managementul energiei, oferind solutii in folosirea eficienta a energiei. Furnizor de aparataj de joasa tensiune, doze aparat si distributie, sigurante automate, contactori, transformatoare, tablouri policarbonat si metalice, relee termice, relee crepusculare, butoane de comanda si semnalizare.

Websitehttp://www.schneider-electric.ro


SONEL S.A. este unul dintre cei mai importanți producători de instrumente şi echipamente de testare si măsurare de înaltă calitate pentru industria energiei electrice şi telecomunicaţii. Prin dezvoltarea continuă a produselor, atât tehnologic cât și funcțional, confirmată prin obținerea certificărilor standardelor de calitate, Sonel ocupă o poziție de top pe piața europeană de profil. Calitatea produselor Sonel este apreciată atât de membrii AREL, cât și de toți utilizatorii din Europa.

Website: http://www.sonel.pl/ro


Eaton Electric este unul din cei mai importanti producatori mondiali de echipamente de joasa tensiune si de solutii de automatizare, care include in brand-urile sale si Moeller. Eaton ofera solutii moderne pentru distributia energiei, aparatura de protectie si comutatie, sisteme de control, automate programabile, tablouri electrice.

Websitehttp://www.eaton-electric.ro/ro/


SmarSoft Electronic este un producator de echipamente electronice complexe, cu utilizare in domeniul publicitar, casnic, industrial, stradal: cruci de farmacii, panouri leduri, firme luminoase, reclame luminoase, afisaje leduri, afisaje electronice, ceasuri stradale, reclame leduri, afisaje leduri / afisaje cu led / afisaj cu led / afisaj cu leduri etc.

Websitehttp://www.smarsoft.ro/


Recolamp este o organizaţie non-profit înfiinţată în septembrie 2007, ce are ca membri fondatori companiile: General Electric Hungary Kft., Osram România şi Philips România. Misiunea organizaţiei constă în preluarea de la producători a responsabilităţii privind gestionarea deşeurilor de echipamente de iluminat, colectarea şi reciclarea lor, în condiţii de siguranţă pentru mediu şi sănătatea populaţiei. Până în prezent, în cei 9 ani de activitate, Recolamp a colectat și reciclat peste 3.000 de tone de echipamente de iluminat.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul Asociației – www.recolamp.ro – sau la numărul de telefon 0800-888.666, care poate fi apelat gratuit pentru a solicita recipiente de colectare sau ridicarea deșeurilor colectate.

Websitehttp://www.recolamp.ro/


Socomec este un producător independent, expert în soluții pentru puteri de joasă tensiune și performanțe energetice.

Deține expertiză în 4 domenii de activitate:

  • Power Control&Safety – echipamente pentru managementul puterii și protecția oamenilor, echipamentelor și instalaților;
  • Critical Power – pentru asigurarea alimentării electrice de calitate a aplicațiilor critice;
  • Energy Efficiency – pentru îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor și a instalațiilor;
  • Servicii Expert – energie disponibilă, sigură si eficientă.

Websitehttp://www.socomec.ro/


Pentru detalii suprimentare, accesati website-ul https://www.electricianul.ro/

Parteneri Media

Serviciu informaţii produse – ProIDEA = catalog online informaţii produse, disponibil accesând următorul link www.proidea.ro, ajută producătorii şi distribuitorii să furnizeze informaţii produse şi noutăţi produse persoanelor de decizie din cadrul proiectelor de construcţii.

Websitehttp://www.proidea.ro/


ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti.

ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX, al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania – ASOEXPO.

Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp, oferind partenerilor sai o gama completa de servicii, variante si solutii menite sa satisfaca orice cerinte.

ROMEXPO S.A. organizeaza anual peste 40 de targuri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala, in marea lor majoritate manifestari specializate.

Websitehttps://www.romexpo.ro/


DK EXPO – organizare evenimente expozitionale, conferinte, simpozioane

Websitehttp://www.dk-expo.ro/


EXPO TRANSILVANIA – De peste 20 ani in TOPUL ORGANIZATORILOR de TARGURI si EXPOZITII din Romania!

Situata in inima Transilvaniei, in Cluj-Napoca, EXPO TRANSILVANIA este cel mai important centru expozitional din zona de nord-vest a Romaniei, cu o activitate de peste doua decenii in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente.

Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale anuale, EXPO TRANSILVANIA sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona central – nord-vestica a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu celelalte zone ale tarii si cu companii din strainatate.

Websitehttp://expo-transilvania.ro/