din cadrul cursului  Sisteme Fotovoltaice   din data de 1 – 2 feb. 2013

Asociatia Romana a Electricienilor AREL. Va invita sa participati la al 3 lea modul din cadrul cursului ,,Sisteme Fotovoltaice” intitulat Parcuri Fotovoltaice ce va avea loc in zilele de vineri si sambata 1 – 2 feb. in intervalul orar 09:30 – 16:00 zilnic. Cursul este repetitiv pana cand toti cei care au absolvit modulele 1 si 2 vor participa si se va tine in sala de cursuri de la sediul AREL, Bucuresti Sos Oltenitei 225A, Centrul de Afaceri, capatul tramvaiului 11 si al masinii 634. Participanti vor avea asupra lor suportul de curs de la modulele 1 SFA si 2 SFCR acestea vor fi necesare pentru proba scrisa.    

MODULUL III – (SF PF) “Parcuri fotovoltaice” Cuprinsul cursului:

1. Alegerea locatiei

2. Etapele realizarii unui parc fotovoltaic

3. Tipuri de parcuri fotovoltaice

4. Componentele unui parc fotovoltaic

5. Dimensionarea unui parc fotovoltaic

6. Sistemele de protectie pe partea de CC si CA

7. Dimensionarea sistemelor de protectie

8. Monitorizarea functionarii parcului fotovoltaic

9. Verificari inainte de punerea in functiune

10. Greseli de executie si de proiectare

11. Mentenanta unui parc fotovoltaic

12. Propuneri de formulare de utilizat in pactica

Inscriere participare plati.

Inscrierea si participarea la curs va fi facuta pe principiul primului sosit. Contravaloarea cursului este de 100 lei pentru membri AREL cu cotizatia platita integral pe anul in curs, 250 lei pentru ceilalti participanti persoane fizice si 350 lei reprezentanti societati comerciale cu reducere de 10% incepand cu cel de al 2 lea participant, care se plateste in contul AREL: RO13RNCB0278101353220001   B.C.R. Filiala sector 4 Serban Voda Bucuresti, stipulati plata ,, Curs  SF PF ” pentru dl/dna, firma, conf factura nr. Confirmati plata prin trimiterea copiei OP pe adresa AREL Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. La finalul cursului participantii vor avea cunostintele necesare intelegerii functionarii unui sistem fotovoltaic si vor dobandi abilitatea de a dimensiona si realiza un astfel de sistem. Se elibereaza certificat de participare.

ATENTIE:

– Membri AREL beneficiaza de costuri preferentiale vor primi factura in nume propriu (a nu se plati cu OP pe firma)

– Membri AREL cotizatia se plateste in nume propriu(a nu se plati cu OP pe firma)

– Membri AREL cotizatia este de 120 lei pe anul in curs indiferent de luna inscrierii

– Persoanele care au ales sa participe la curs ca persoane fizice vor primi factura in nume propriu (a nu se plati cu OP pe firma)

Marinel Simtea 0722622697 / 0744544886