Va invitam la lansarea carte: ,,Ghidul Constructorului” Locul: Hotel Ramada Plaza București, Sala Europa, Bulevardul Poligrafiei, nr. 3-5 Data: Vineri, 9 Mai 2014, orele 11.00 – 13.00 Accesul: Este gratuit pe baza invitatiei si a confirmării Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră la telefon/fax: 0236.40.70.76, mobil: 0748.29.39.61, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau http://www.deviz.ro/evenimente-devize până Miercuri, 7 Mai 2014.

„Ghidul constructorului” este o lucrare de specialitate realizată în parteneriat cu 39 de producători, importatori de materiale de construcții și instalații și asociații profesionale. În cele 650 de pagini include aproximativ 700 articole de deviz și 60 de soluții tehnice din domeniile construcții, reparații la construcții, instalații sanitare, instalații de alimentare cu apă, instalații de încălzire și gaze, sisteme de securitate, lucrări hidrotehnice, drumuri, poduri, terasamente și izolații.

Evenimentul își propune să dezvolte o platformă de comunicare pentru producători sau importatori de materiale de construcții, asociații profesionale, proiectanți, executanți și dezvoltatori de lucrări în construcții și instalații.
În cadrul acestui eveniment vom abordate următoarele subiecte:
– Lansare Carte Ghidul Constructorului – Adrian Buhai, Manager Proiect Softmagazin
– Prezentare platforma de comunicare – Octavian Tonică, Specialist Economia Construcțiilor Softmagazin
– Prezentare proces de standardizare norme de deviz – Maria Mihăilescu, Consultant Științific
– Prezentare sisteme tehnologii actuale

Parteneri media:
– Agenda Construcţiilor
– Arena Construcțiilor
– Spatiul Construit

Asociații profesionale:
– Asociaţia Română a Electricienilor
– Asociatia Română de Tehnică de Securitate
– Asociaţia Producătorilor de Materiale pentru Construcţii
– Patronatul Societaţilor în Construcţii
– Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă