Stimati colegi electricieni si electricieni membri ai Asociatiei Romane a Electricienilor-AREL din Localitatea Constanta si Judetul Constanta.

In perioada 9 – 11 iunie 2016 Asociatia Romana a Electricienilor-AREL va fi prezenta la Constanta la cea de a-VII-a editie a EED Expozitie Electrica Demonstrativa, organizata de Euro Vial Lighting, intrarea este gratuita. Deasemenea , daca va inscrieti pe pagina evenimentului http://www.eurovial.ro/eed puteti fi beneficiarul unei surprize din partea Euro Vial Lighting.

In cadrul acestui eveniment puteti vizita standurile participantilor, pentru informatii cu privire la produsele si gamele noi de echipamente electrice si servicii sau puteti participa la prezentarile tehnice aplicative sustinute si de Asociatia Romana a Electricienilor – AREL.

10 iunie
ora 16:30 Noi specializari din domeniul electric cu cerere pe piata muncii – o provocare acceptata de Centrul de pregatire profesionala al Asociatiei Romane a Electricienilor –AREL
ora 17:30 Gid de verificare a instalatiilor electrice ”Verificarea instalatiilor de legare la pamant conform normativului I7din 2011cu aparate multifunctionale de la SONEL.

Pe timpul expozitiei pe fiecare zi la standul AREL WORKSHOP: Demonstartii de verificari electrice cu aparate multifunctionale de la SONEL si prezentarea cursurilor de pregatire si perfectionare sustinute de Asociatia Romana a Electricienilor pentru electricienii din Constanta si judetul Constanta membri sau nemembri ai Asociatiei Romane a Electricienilor-AREL
Pentru mai multe informatii :
e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel: 0722 622 697 / 0744544886

*Nota: Noi cursuri si prezentari vor fi adaugate acestui program in functie de disponibilitatea participantilor precum si functie de solicitarile primite de la acestia. In cadrul EED se vor efectua demonstratii tehnice aplicative la fiecare stand al expozantilor.
http://www.eurovial.ro/eed