HORNBACH

Din 17 februarie am început noua ediție a campaniei desfașurată împreună cu Hornbach

Pentru ca știm ca românii au mereu cate ceva de făcut, ne-am extins strategic rețeaua punctelor de colectare în magazinele Hornbach. E din ce în ce mai ușor să colectezi selectiv becurile arse sau alte deșeuri din echipamente de iluminat. Recolamp preia responsabilitatea de a le colecta în recipiente speciale, de a le transporta în siguranță la fabrica de reciclare și de a se asigura ca substanțele periculoase sunt eliminate corespunzator pentru a nu polua mediul.

De 12 ani ne mărim rețeaua de puncte de colectare, ajungând la 14.371 în toată țara. Misiunea noastră este să facilitam colectarea selectivă a deșeurilor periculoase pentru toți oamenii, atât pentru a diminua impactul acestora în natură, cât și pentru a ne atinge țintele de colectare impuse de reglementările europene.

Pentru a-i recompensa pe membrii Asociatiei Romane a Electricienilor AREL cei ce susțin colectarea selectivă în România și a-i încuraja să aducă în continuare deșeurile la punctele noastre de colectare, avem pregătite premii pentru cei care aduc becuri arse în rețeaua de magazine Hornach. Asta pentru a vă putea bucura de și mai multe cumparături!

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul campaniei: https://recolamp.ro/wp-content/uploads/2018/01/Regulament_Hornbach_RECOLAMP_2020.pdf