Campanie Electricieni111111

De la 1 martie a început noua ediție!

Începând cu 1 martie demarăm noua ediție a campaniei dedicată profesioniștilor din domeniu.  Astfel cei care vor aduce deșeuri din echipamente de iluminat: becuri economice, LED și tuburi neon vor câștiga truse de scule – pentru 300 de bucăți – și bormașină TROY cu 2 acumulatori – pentru 600 de bucăți.

Campania este activă până la 1 martie 2021 și premiile se vor oferi în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informații puteți consulta regulamentul campaniei.

 

Lista magazinelor participante în campanie este disponibilă și pe aplicația ColțVerde pe care o puteți descarca de aici https://recolamp.ro/aplicatia-coltverde/

În 2019, cu implicarea  partenerului Recolamp, Asociatia Romana a Electricienilor AREL si a 385 de magazine de electrice din intreaga tara, cei 800 de electricieni care au participat in campania noastra au predat spre reciclare aproape 44 de tone de deseuri din echipamente de iluminat.  Aflata la cea de-a saptea editie, Campania Electricienilor a devenit o platforma nationala de colectare selectiva, fiind dedicata profesionistilor care au acces la cantati mari de deseuri din echipamente de iluminat. 

 

Regulament Campanie: https://recolamp.ro/regulament-campanie-electricieni/

arel borm1arel truse1