Program orientativ "Energia în priză"

1024x720

Pentru mai multe detalii, apasati pe imagine.

Continue reading
2
  211 Hits

O nouă ediţie a conferinţei "Energia în priză"

banner energia in priza

GRUPUL DE PRESĂ BURSA organizează

O nouă ediţie a conferinţei "Energia în priză"

 

Grupul de presă BURSA va organiza o nouă ediţie a conferinţei "Energia în priză", în data de 12 Septembrie 2019, începând cu ora 09:30, la hotelul Sheraton Bucharest, Sala Platinum, ajungând, astfel, la a VII-a ediţie.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Român al Energiei (CRE).

Continue reading
2
  262 Hits

Bonusare clienti fideli Consolight prin mySchneiderRewards

imag 1 sch

Cu fiecare achiziție de produse Schneider Electric de la Consolight, ești mai aproape de cadoul dorit!

Continue reading
3
  373 Hits

Garantia "ORICE S-AR INTAMPLA"

Garantia “ORICE S-AR INTAMPLA!” este un pachet oferit gratuit partenerilor AREL si pune la dispozitia acestora siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea echipamentelor distribuite de Sanco Grup. De asemenea, ne dorim ca, in aceasta situatie economica, clientii nostri sa beneficieze de mai multa libertate.Vezi Regulamentul ofertei aici:https://www.sancogrup.ro/garantia-orice-s-ar-intampla-2019

3
  476 Hits

I N V I T A Ț I E "A fi PROSUMER – oportunitate si provocare"

 

Stimate Doamne, Stimati Domni,

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL si Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE, in calitate de parteneri, au deosebita onoare de a va invita sa participati la dezbaterea „A fi PROSUMER – oportunitate si provocare” organizata in data de 18 aprilie 2019, in cadrul Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica RoEnergy ce se desfasoara in incinta  Universitatii POLITEHNICA Bucuresti in perioada 17 – 19 aprilie 2019.

       In 18 aprilie dezbaterea se va desfasura dupa urmatorul program:

14:00-14:30   Primirea si inregistrarea participanților

Continue reading
2
  495 Hits

Târgul Prosumatorilor RoEnergy România

Comunicat de presa

Doriți să vindeți energie în rețea ?

UNIC ÎN ȚARĂ:  Târgul Prosumatorilor RoEnergy România, 17-19.04.2019, vă pregătește oferta de tehnologii !

Începând din 2019, în premieră absolută, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea. Deja zilele precedente, au fost semnate primele contracte între prosumatori și distribuitori, ceea ce înseamnă că, în prezent, există români care căștigă în urma vânzării de electricitate produsă pe acoperișul casei ori în curte.

Toate detaliile despre cum puteți deveni prosumatori le puteți afla de la singurul târg din Romania profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței, 313, în perioada 17-19 aprilie 2019.

Continue reading
2
  493 Hits

"A fi PROSUMER -- oportunitate si provocare"

arel 675

Cum puteti deveni independent energetic si, in acelasi timp, producator de energie electrica PROSUMER, puteti afla la dezbaterea organizata de Asociatia Romana a Electricienilor AREL si Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE ce se va desfasura sambata 16 martie 2019 la ROMEXPO, pavilionul B, etaj 1, sala de conferinte Madgearu, incepand cu ora 12:00, in cadrul expozitiilor reunite CONSTRUCT - AMBIENT EXPO si ROMTHERM.

Confirmati prezenta pe e-mail asociatia.electricienilor@gmailtel. 0722 622 697

Continue reading
3
  446 Hits

AFM termen prelungit

Panouri fotovoltaice gratuite pentru 9.000 de gospodării.

Termenul de depunere a dosarelor a fost prelungit.

panouri fotovoltaice

100 de milioane de euro sunt alocate prin Programul Operaţional Regional pentru montarea de celule fotovoltaice la peste 60.000 de unităţi locative din ţară, a spus joi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, precizând că 9.000 de gospodării vor beneficia de gratuitate inclusiv la montaj.

Citeste mai mult: adev.ro/pnbe9x

Continue reading
3
  541 Hits

AFM Finantare

Din martie se acordă finanţări pentru panouri fotovoltaice.

Cum pot fi accesaţi cei 20.000 de lei

panouri fotovoltaice

30.000 de locuinţe pot accesa finanţare pentru instalarea de panouri fotovoltaice din cea de-a doua jumătate a lunii martie, a anunţat Cornel Brezuică, preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

 „Anul acesta vom pune în funcţiune programul, pentru că suntem la final cu toate procedurile administrative şi apreciem că după jumătatea lunii martie persoanele fizice pot beneficia de finanţare. Bugetul este pentru 30.000 de locuinţe, împărţite pe cele 7 regiuni”, a spus Cornel Brezuică.

Citeste mai mult: adev.ro/pn8aia

Continue reading
3
  459 Hits

INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE cod COR 741103

arel fotovoltaice 1

DESCRIERE
Cursul de specializare Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare, cod COR 741103, oferă participanților posibilitatea de a-și consolida cunostințele si de a-si dezvolta abilitățile cu privire la proiectare, componente, instalare, punere în funcțiune, service si mentenanta unor sisteme bazate pe panouri fotovoltaice.
Cunostințele electrotehnice și o înțelegere a notiunilor fizico-matematice de bază sunt esențiale, precum sunt și abilitățile minimale de rezolvare a problemelor specifice. Atenția la detalii este importantă, deoarece realizarea unei instalații necesită adesea citirea si interpretarea schemelor și a instrucțiunilor de montaj, dar și abilități de lucru la înălțime. Instalatorii de panouri/sisteme fotovoltaice au nevoie de aptitudini mecanice si electrice și trebuie să fie capabili să lucreze cu instrumente electrice, scule de mâna pentru construirea și fixarea echipamentelor.

Continue reading
14
  5503 Hits

Program de fidelizare dedicat partenerilor electricieni, instalatori si constructori

arel img 1

 Pentru mai multe detalii, apasati pe imagine.

Continue reading
5
  494 Hits

WORKSHOP—DEZBATERE „CASA VERDE FOTOVOLTAICA” Lansare oficiala a cursului de specializare autorizat ANC “Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare”– cod COR 741103

 In data de 11 octombrie 2018, Asociatia Profesionala a Electricienilor din Romania AREL a organizat, in parteneriat cu Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE, in cadrul editiei 2018 a TIB, la ROMEXPO, Sala Madgearu, un Workshop-Dezbatere intitulat „Casa Verde Fotovoltaica”. Evenimentul a avut sustinerea Clusterului CERMAND si a Centrului de Transfer TehnologIc PETAL, precum si a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti si a Universitatii Valahia din Targoviste.

La evenimentul – dezbatere au participat membri ai Asociatiei Romane a Electricienilor AREL, membri ai Asociatiei Patronale Surse Noi de Energie SunE, studenti, reprezentanti ai Clusterului CERMAND si ai Centrului de Transfer Tehnologic Petal dar si reprezentanti ai unor firme de instalatii electrice, viitori posibili instalatori autorizati AFM in cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaica", reprezentanti ai presei de specialitate, cat si viitori posibili beneficiari ai acestui program.

Continue reading
6
  1473 Hits

INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE cod COR 741103

Instalator sisteme fotovoltaice solare

Cursul de specializare Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare, cod COR 74110, oferă participanților posibilitatea de a-și consolida cunostințele si de a-si dezvolta abilitățile cu privire la proiectare, componente, instalare, punere în funcțiune, service si mentenanta unor sisteme bazate pe panouri fotovoltaice.

Inscrierile se fac prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pot fi depuse la Secretariatul AREL din Bucuresti sau de la sucursalele din tara.

https://www.arel.ro/cursuri/curs-sistemul-fotovoltaic-primavara-2014

Continue reading
9
  1294 Hits

AREL TIB 2018

 

asd

I N V I T A Ț I E

 

Stimate Doamne, Stimati Domni,
Asociatia Romana a Electricienilor–AREL si ROMEXPO S.A., in calitate de parteneri institutionali, au deosebita onoare de a va invita sa participati la manifestarile organizate in data de 11 octombrie 2018, in cadrul Targului Tehnic International Bucuresti TIB 2018, pavilionul B, sala de conferinte Madgearu.

Continue reading
4
  502 Hits

Targul Tehnic International 10-13 octombrie

 

TIB se va desfasura in perioada 10-13 octombrie 2018, intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugurat in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

1

Continue reading
4
  408 Hits

Noutăți fără precedent la IEAS 2018!

logo ieas 2x 9

Noutăți fără precedent la IEAS 2018!

Cea de a XIV-a ediție a Expoziției Internaționale de Echipamente Electrice și Automatizări, International Electric&Automation Show – IEAS, se va desfășura în perioada 18 - 20 septembrie, la Palatul Parlamentului din București și va reuni peste 80 de companii din România și din străinătate, într-un concept integrat de business.

Continue reading
4
  586 Hits

Conferinta "ENERGIA IN PRIZA” a ajuns la a VI-a editie


energia banner728x90 2018

Grupul de presa BURSA organizeaza cea de-a VI-a editie a Conferintei "ENERGIA ÎN PRIZA”, pe 6 septembrie 2018, începând cu ora 9:30, la sediul ELECTRICA SA din bd. Grigore Alexandrescu nr. 9, sala Radu Zane, din Bucuresti.

Continue reading
3
  684 Hits

CURS DE PREGATIRE IN VEDEREA AUTORIZARII-REAUTORIZARII ANRE A ELECTRICIENILOR 2019

Asociatia Româna a Electricienilor AREL este avizata ANRE sa organizeze cursuri de pregatire teoretica si aplicativa în vederea participarii la primul examen de autorizare ANRE sau pentru reinoirea autorizatiei ANRE, corelat cu programul ANRE pentru sesiunea de Primavara Toamna 2019 in Bucuresti cat si in sucursalele AREL din tara.

Pentru membrii Asociatiei Romane a Electricienilor AREL cursurile de Autorizarea Reautorizare EA sunt Gratuite.

Lector Prof. Univ. Dr. Ing. BICA Marin

Continue reading
31
  9986 Hits

CAMPANIE DE COLECTARE RECOLAMP

 

1arel

 

Va anuntam pe aceasta cale, cu putina intarziere, ca am lansat o noua etapa a campaniei dedicate electricienilor "Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castigi garantat premii!"

Continue reading
6
  672 Hits

Curs ”VERIFICĂRI ELECTRICE la CENTRALELE TERMICE”

centrala23

arel 2

Curs ”VERIFICĂRI ELECTRICE la CENTRALELE TERMICE”

Vă invităm să participați la Cursul ”VERIFICĂRI ELECTRICE la CENTRALELE TERMICE”, organizat de Asociația Română a Electricienilor - AREL și Asociația Profesională a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ASPIR

Continue reading
13
  1040 Hits

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH .