CURS PREGATIRE TEORETICA PENTRU ATESTARE ANRE A ELECTRICIENILOR AUTORIZATI ANRE VERIFICATORI DE PROIECTE (VP), EXPERTI EXTRAJUDICIARI(EXP)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Curs de pregatire teoretica pentru electricienii autorizati ANRE in vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de verificator proiecte (VP), expert tehnic extrajudiciar(EXP) in domeniul instalatiilor electrice.

 

Curs de pregatire teoretica pentru electricienii autorizati ANRE in vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de (VP), (EXP) in domeniul instalatiilor electrice.

Asociatia Romana a Electricienilor - AREL organizeaza in cursul anului 2018 in 2 sesiuni primavara, toamna, curs de pregatire teoretica pentru electricienii autorizati ANRE in vederea dobandirii sau prelungirii valabilitatii legitimatiei de verificator de proiecte (VP), precum si a expertilor tehnici de calitate si extrajudiciari (EXP) in domeniul instalatiilor electrice. Dupa un program ce se va stabili corelat cu cel al ANRE.

PREVEDERI LEGALE
În conformitate cu prevederile art. 25 si art.37 ale „Regulamentului pentru autorizarea electricienilor care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sistemul electroenergetic”, aprobat prin Ordinul Presedintelui ANRE nr. 11/2013, publicat în Monitorul Oficial nr. 152 din 21.03.2013, participarea la primul examen de autorizare, indiferent de gradul si tipul solicitat de candidat, precum si inscrierea pentru reautorizare (prelungirea valabilitatii) pentru acelas grad detinut deja, este permisa numai dupa ce candidatul face dovada ca a urmat un curs de pregatire teoretica în domeniul instalatiilor electrice (curs obligatoriu pentru electricienii autorizati - in conformitate cu ordinul mai sus mentionat - cel putin o data la 5 ani ).

PROGRAMUL SI LOCUL DE DESFASURARE AL CURSULUI
Se va desfasura in serii de cate 25 electricieni.

GRUP TINTA
Electricienii autorizati ANRE care vor sa dobandeasca sau sa prelungeasca valabilitatea legitimatiei de verificator de proiecte (VP), precum expert tehnic de calitate si extrajudiciar (EXP).

DURATA CURSULUI
Programul are o durata de 3 zile, respectiv 20 ore de formare (6-7 ore/zi), fiind un program de perfectionare intensiv, combinând prezentari ale legislatiei si a normativelor tehnice, dar si prezentari, studii de caz, seminarii de comentarii pe baza normativelor, rezolvarea de probleme si chestionare urmarind tematica de concurs.
Durata pregatirii teoretice – 10 ore
Durata pregatirii aplicative – 10 ore

CONDITII DE ACCES
Dosarul de înscriere cuprinde urmatoarele acte necesare:
- cerere de înscriere;
- copie CI;
- copie diploma de studii (certificat calificare în domeniul electric);
- copie autorizatie ANRE sau copie atestare ANRE(dupa caz)
- taxa de înscriere.
Inscrierea si depunerea acestor documente se poate face la sediul AREL, Str. Soseaua Oltenitei nr. 225 A, sect.4, Bucuresti, interfon 61 C, etaj 1, biroul 6.
Sau prin e-mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. relatii la telefon 0722 622 697 / 0744 544 886 
Contracte firme sau oferte personalizate la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. relatii la telefon 0722622697 / 0744544886

OBIECTIVELE CURSULUI
La finalul cursului, absolventul îsi va completa si actualiza cunostintele de specialitate, legislatie, a regulamentelor si a normativelor specifice domeniului electric.

OBSERVATII PRIVIND EVALUAREA CURSANTILOR
- instrumentul prin care se realizeaza evaluarea este test scris tip grila;
- testul scris se desfasoara pe durata a 60 minute;
- nota la examenul de absolvire reprezinta nota obtinuta la testul final de evaluare;
- participantii care nu promoveaza examenul de absolvire al cursului, se pot înscrie pentru sustinerea altui examen de absolvire în aceleasi conditii, cu urmatoarea serie de cursanti.
Participantii care promoveaza examenul vor primi un certificat de absolvire necesar înscrierii pentru examenul de autorizare ANRE

PRETUL CURSULUI

200lei fara alte taxe / electrician cursant membru AREL cu cotizatia platita integral pe anul 2018.

400 lei fara alte taxe alti solicitanti: electricieni, firme.

Taxa de înscriere se poate plati:
- în contul Asociatiei Române a Electricienilor deschis la BCR Filiala sector 4, Cont: RO13RNCB0278101353220001, CIF: 23941710.
- la sediul Asociatiei Romane a Electricienilor.

*Au intaietate membrii AREL, alti solicitanti: electricieni, firme in ordinea achitarii contravalori cursului.

 

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2018
Proiect implementat de PACT-TECH .