centrala23

arel 2

Curs ”VERIFICĂRI ELECTRICE la CENTRALELE TERMICE”

Vă invităm să participați la Cursul ”VERIFICĂRI ELECTRICE la CENTRALELE TERMICE”, organizat de Asociația Română a Electricienilor – AREL și Asociația Profesională a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat – ASPIR

Lectori
Prof. Univ. Dr. Ing. Marin BICĂ
Ing. Florin CETĂȚEANU
Ing. Marius UDRIȘTE DE CE E IMPORTANT SĂ PARTICIPAȚI?
Pe lângă dobândirea cunoștințelor teoretice și practice cu privire la verificările care trebuie făcute la centralele termice de către personalul de specialitate ISCIR, RSL și RVT, cursul oferă în plus:
• Calculul secțiunii cablului de alimentare a echipamentelor
• Cum se fac legăturile electrice
• Cum se face și cum se verifică împământarea
• Calibrarea siguranțelor pentru echipamente
• Montarea cablurilor
• Montarea diferențialelor
• Alegerea generatoarelor de curent electric
În cadrul cursului veți urmări și dezbate studii de caz.
CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL?
Instalatorilor, electricienilor, tehnicienilor și inginerilor service, personalului de specialitate autorizat ISCIR: RSL-IP și RVT etc.

CARE SUNT AVANTAJELE ȘI OBIECTIVELE PARTICIPĂRII LA CURS?
Explicarea multor situații din practică care au dat nenumărate dureri de cap tehnicienilor și inginerilor de service care repară centrale termice, posibilitatea de a vă dezvolta profesional alături de lectori cu experiență teoretică și practică.
La finalul cursului absolventul Își va completa și actualiza cunoștințele de specialitate, legislație, a regulamentelor și a normativelor specifice domeniului electric. Concretizându-se prin eliberarea unui certificat de absolvire” CURS VERIFICĂRI ELECTRICE la CENTRALELE TERMICE”
TEME ABORDATE
1. Condiții de amplasare și montare a instalațiilor electrice
2. Verificări electrice la Centrale Termice
3. Verificarea împământării
4. Metode de testare a generatoarelor de curent electric, a stabilizatoarelor etc.
5. Legislația specifică
LOCUL DE DESFĂȘURARE A CURSULUI
București, Șoseaua Olteniței, nr. 225 A. Punctul de lucru al Asociației Române a Electricienilor-AREL, Centrul Incubator de Afaceri (CIAF) în intervalul orar 10:00 – 16:00.
Seria aIa Vineri 29 iunie 2018
Seria aIIa Sâmbătă 30 iunie 2018
CONDITII DE ACCES
Pe baza dosarului complet de înscriere la cursuri care cuprinde urmatoarele acte necesare:
– copie CI;
– copie diploma de studii (certificat calificare în domeniu)
– taxa de înscriere
– contract formare profesionala(numai pentru societati)
– cerere de înscriere
Inscrierea si depunerea acestor documente se poate face: la sediul AREL, Sos. Oltenitei nr. 225 A, sect.4, Bucuresti, interfon 61 C, etaj 1, camera 6. Program lucru secretariat: Luni 10:00–14:00; Marti 16:00–20:00; Miercuri 10:00–14:00; Joi 16:00–20:00; Vineri 10:00–14:00.
Sau prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. tel: 0722 622 697 / 0744 544 886
Mai multe informatii e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. tel: 0729205505

PREȚUL CURSULUI 260 lei fara alte taxe(TVA)

*Au întâietate membrii ASPIR, AREL cu cotizația plătită la zi. Alți solicitanți în ordinea achitării contravalorii cursului. Organizatorul ăși rezervă dreptul de a amâna, introduce sau scoate din program serie/serii pentru depășirea/necompletare a numărului de minim 15 participanți la curs.