CURS TEORETIC DE PREGATIRE IN VEDEREA AUTORIZARII-REAUTORIZARII ANRE A ELECTRICIENILOR 2021
Pentru membrii Asociatiei Romane a Electricienilor AREL cursul este gratuit.

arel curs 1

Asociatia Româna a Electricienilor AREL este avizata ANRE (aviz nr.16 / 2015) sa organizeze cursuri de pregatire teoretica  în vederea participarii la primul examen de autorizare ANRE sau pentru reinnoirea autorizatiei ANRE, corelat cu programul ANRE  in Bucuresti cat si in sucursalele AREL din tara. Pentru membrii Asociatiei Romane a electricienilor – AREL Cursurile pentru autorizarea / reautorizarea EA sunt gratuite.

 

CURS TEORETIC DE PREGATIRE IN VEDEREA AUTORIZARII-REAUTORIZARII ANRE A ELECTRICIENILOR 2020

Asociatia Româna a Electricienilor AREL este atestata ANC si avizata ANRE (aviz nr.16 / 2015) pentru a organiza cursuri de pregatire teoretica a electricienilor, facultative în vederea participarii la primul examen de autorizare ANRE si obligatorii pentru reinnoirea autorizatiei EA. Atestatului VP, EXP.

Corelat cu programul ANRE pentru sesiunea de primavara /toamna 2021 in Bucuresti cat si in sucursalele din tara.

ATENTIE! CURSUL DE PREGATIRE PENTRU PRIMA AUTORIZARE ANRE ESTE FACULTATIV.

MODUL  DE  DESFASURARE  AL  CURSULUI

Cu frecventa in serii de 2 zile si 3 zile.

cursurile standard de 3 zile – luni, marti si miercuri 9 – 16

cursurile intensive de 2 zile – vineri si sambata 9 – 16

De la distantanta o forma de invatamant moderna si avantajoasa. Se vor respecta conditiile impuse prin ordinal ANRE privind cele 20 de ore de curs. Conditie necesara sa aveti acces la Internet folosind un calculator, tableta ori un smartfon.

Conditii privind desfășurarea cursului de la distanta:

  • Documentația de curs bibliografie, tematica, exemple de intrebari, probleme se vor putea descărca de pe o platforma educaționala, pe baza de utilizator și parola. Tot aici se va face informarea si testarea.
  • Pentru curs, vor fi planificate in perioade orare convenabile seriei de participanți, sesiuni de prezentare cât și sesiuni de întrebări și răspunsuri in direct. Se va accesa platforma educationala pe baza unei invitații electronice primite de la lector.
  • La finalul cursului, certificatele de absolvire vor fi trimise prin curier fiecarui participant, împreună cu factura fiscală în original.

PROGRAMUL DESFASURARII CURSULUI TEORETIC DE PREGATIRE IN VEDEREA AUTORIZARII-REAUTORIZARII 2020

mai completa

iunie completa

iulie completa

16 17 18 august la distanta completa

19 20 21 august la distanta completa

23 24 25 august la distanta completa

13 14 15 septembrie de la distanta completa

27 28 29 septembrie cu fregventa completa

08 89 10 octombrie la distanta in formare

15 16 17 octombrie la distanta  in formare

22 23 24 octombrie cu frecventa in formare

In functie de cerere si programul ANRE cursurile se vor tine si in alte sucursale AREL-judete. Pentru sucursalele din tara se va anunta in timp util programul, in functie si de orarul ANRE.

Pentru cerereile de curs de la sediul beneficiarului se vor stabili in timp util si de comun acord program, conditii si costuri.

LOCUL DE DESFASURARE AL CURSULUI
La  Bucuresti se va desfasura in Soseaua Oltenitei, nr. 225 A. Punctul de lucru al Asociatiei Române a Electricienilor-AREL, Centrul Incubator de Afaceri (CIAF), sala AREL Al. Ioan Cuza.

La Constanta se va desfasura in incinta Societatii Eurovial Lighting in str. Nicolae Filimon nr. 23.

La Timisoara se va desfasura in incinta Universitatii Politehnice str. Piata Victoriei nr.2.

La Iasi se va desfasura in str. Dimitrie Mangeron, nr. 21-23, in incinta Facultatii de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachii” Iasi.

La Cluj se va desfasura in incinta Colegiului Tehnic Energetic str. Pascaly nr 2 – 4.

OBIECTIVELE CURSULUI
La finalul cursului, absolventul îsi va completa si actualiza cunostintele de specialitate, legislatie, a regulamentelor si a normativelor specifice domeniului electric.

Concretizandu-se prin eliberarea unui certificat de absolvire “Curs de pregatire teoretica” conform tematicii si bibliografiei stabilite si aprobate de ANRE pentru tipul si gradul de autorizare cerut.

 CONDITII DE ACCES

Pe baza dosarului complet de înscriere la cursuri care cuprinde urmatoarele acte necesare:
– copie CI;
– copie diploma de studii (certificat calificare în domeniul electric);
– taxa de înscriere,
– contract formare profesionala.

– cerere de înscriere;

Inscrierea si depunerea acestor documente se poate face: la sediul AREL, Sos. Oltenitei nr. 225 A, sect.4, Bucuresti, interfon 61 C, etaj 1, camera 6. Program lucru secretariat: Luni 10:00–14:00; Marti 16:00–20:00; Miercuri 10:00–14:00; Joi 16:00–20:00; Vineri 10:00–14:00.

Sau prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. tel: 0722 622 697 / 0744 544 886

PRETUL CURSULUI ELECTRICIENI AUTORIZATI (EA)

– gratuit electrician cursant membru AREL cu o vechime de cel putin 2 ani ca si membru  si cu cotizatia platita la zi inclusiv 2021.
– 300 lei fara alte taxe firme sau alti electricieni solicitanti.

PRETUL CURSULUI VERIFICATORI PROIECT(VE)  +  EXPERT TEHNIC EXTRAJUDICIAR (EXP)

-200lei fara alte taxe electrician cursant membru AREL cu o vechime de cel putin 2 ani ca si membru  si cu cotizatia platita la zi inclusiv 2021.
-400lei fara alte taxe taxe firme sau alti electricieni solicitanti.

Taxa de înscriere se poate plati:
– în contul Asociatiei Române a Electricienilor deschis la BCR Filiala sector 4, Cont: RO13RNCB0278101353220001, CIF: 23941710, specificand ,,Conform factura numarul si / sau pentru nume, prenume cursant”.
– numerar la sediul Asociatiei Romane a Electricienilor.

*Au intaietate membrii AREL. Alti electricieni solicitanti in ordinea achitarii contravalorii cursului. Organizatorul isi rezerva dreptul de a amana, introduce sau scoate din program serie/serii pentru depasirea/necompletare a numarului de mini 15 participanti la curs.
*Cu ocazia participarii la curs aveti posibilitatea sa achizitionati normativul I7-2011. Membrii AREL cu cotizatia la zi beneficiaza de o reducre de 50% la primul exemplar achizitionat.

Tipizatele din atasament se vor completa in functie de efectuarea platii: angajator sau in nume propriu.

Cumpara! Normativ I7-2011 editura AREL https://arel.ro/index.php/normativi7

INFO! Curs Instalator pentru Sisteme Fotovoltaice Solare https://www.arel.ro/cursuri/instalator-pentru-sisteme-fotovoltaice-solare-cod-cor-741103