Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Investeste in oameni!

icon Descarca aici “Invitatia la conferinta de lansare a proiectului european

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL. In parteneriat cu Institutul de Cercetari Electrotehnice – ICPE si Amber Business Consulting Romania SRL, anunta lansarea proiectului „NOI STANDARDE OCUPATIONALE PENTRU O ECONOMIE ORIENTATA SPRE O DEZVOLTARE DURABILA SI ECONOMISIREA RESURSELOR ENERGETICE – NEW S.O.L.A.R.
Evenimentul va avea loc la data de 27.05.2014, incepand cu ora 11:00, la sediul ICPE din Splaiul Unirii 313, sect.3.
Proiectul OIPOSDRU/CPP158/DMI1.4/S/ID13989 este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1 ,, Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”,Domeniul major de interventie 1.4 ,,Calitate in formarea profesionala continua”.
Mai multe detali si informatii referitoare la Conferinta de lansare a proiectului se pot obtine de la: Adriana Bantas-Expert tehnic implementare, Asociatia Romana a Electricienilor – AREL, tel: 0724 270 759, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

icon Descarca aici “Invitatia la conferinta de lansare a proiectului european