energia banner728x90 2018

Grupul de presa BURSA organizeaza cea de-a VI-a editie a Conferintei “ENERGIA ÎN PRIZĂ”, pe 6 septembrie 2018, începând cu ora 9:30, la sediul ELECTRICA SA din bd. Grigore Alexandrescu nr. 9, sala Radu Zane, din Bucuresti.

Printre temele propuse spre dezbatere in cadrul evenimentului se regasesc: Planul Naţional Integrat Energie şi Schimbări Climatice (PNIESC) – stadiul elaborării şi adoptării; Priorităţile energetice ale României în perioada preşedinţiei Consiliului UE; Strategia Energetică a României – în dezbatere de 3 ani, ce ne împiedică să o adoptăm? Soluţii pentru stimularea şi finanţarea investiţiilor pe termen lung în distribuţia energiei electrice şi gazelor naturale; Stadiul marilor proiecte de investiţii în sectorul producţiei de energie electrică şi gaze naturale; Stadiul liberalizării pieţelor – evoluţii, lichiditate, nevoia pentru un nou design; Consumatorul vulnerabil de energie – pe când o schemă adecvată de protecţie? Legea off shore pentru gazele din Marea Neagră – impactul asupra deciziilor de investiţii şi evoluţiei preţurilor; Eficienţa energetică; Viitorul energiei regenerabile – impactul noii legislaţii şi apariţia primilor prosumeri.

 

La conferinţă vor fi prezenţi aproximativ 150 de participanţi: Companii din sectorul energetic: producători, furnizori, distribuitori de energie şi gaze;Companii mari consumatoare din toate domeniile de activitate;Autorităţi de reglementare; Asociaţii si organizaţii de profil; Companii de consultanţă şi avocatură; Bănci/ instituţii financiare; Mass-media.

>DESCARCARE PREZENTARE<

Pentru membrii Asociatiei Romane a Electricienilor – AREL taxa de participare este de 40 de euro + TVA (fata de 60 de euro + TVA)

 

Contact: Alexandra Radu, 0725.558.165,
e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
http://www.bursa.ro/energia-2018/