Mesaj de atentionare a cursantilor AREL

 

Suntem nevoiti, in acest moment dificil pentru noi toti, marcat de masuri de precautie, reglementari oficiale, constrangeri de tot felul… sa reorganizam evenimentele planificate in urmatoarea perioada.

Astfel ca, pentru cei care deja s-au inscris la cursurile de pregatire in vederea autorizarii/reautorizarii ANRE, la cursul de verificari electrice sau la cursul ANC – „Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare” cod COR 741103, programate pentru perioadele martie-aprilie-mai 2020, va anuntam ca, in functie de evolutia evenimentelor social-politice din Romania si de optiunile participantilor inscrisi pe grupe, le vom desfasura in limita posibilitatilor, cu conditia respectarii recomandarilor si reglementarilor legale (protectie sanitara, limitarea zonelor de contact, etc.) sau le vom reprograma.

Grupele de curs care vor fi reprogramate, vor fi anuntate in timp util pe siteul  www.arel.ro si pe pagina noastra de FB, care sunt in permanenta actualizate.

Inscrierile raman deschise si vom reveni curand cu detalii importante despre evenimentele viitoare. Vom reveni cu update-uri pe masura ce apar informatii noi.

Avand in vedere ca in aceste momente focusul tuturor este axat pe asigurarea si garantarea starii de sanatate si de siguranta sociala, ne-am gandit ca in perioada urmatoare sa abordam in comunicatele noastre si sa aducem in discutie cum sa nu actionam din frica, cum putem sa nu ne lasam afectati de starile negative ale celorlalti si cum putem avea perspectiva oportunitatii si intr-ajutorarii profesionale in aceste vremuri tulburi.

Suntem de parere ca in aceasta perioada exista o multime de informatii eronate, stiri false si/sau tactici de manipulare din partea multor companii care au de castigat masiv in urma noii situatii.

Credem ca cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem cu totii acum este sa ne informam corect si sa actionam calculat, atat pentru binele nostru, cat si pentru binele celor din jur.

Site-uri precum cel al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Ministerului Sanatatii si alte cateva surse oficiale si verificate reprezinta cele mai sigure locuri din care te poti informa complet asupra a ceea ce inseamna Coronavirus, ce masuri de siguranta trebuie luate si ce recomandari exista deja privind conduita sociala responsabila de raspandirea virusului.

Incertitudinea poate deveni o siguranta relativa cand esti aliniat cu principii etice, morale si profesionale corecte.

Este o situatie fara precedent si nu prea stie nimeni cum sa reactioneze.

Inca nu s-au identificat cele mai bune solutii la problemele actuale.

Ceea ce ne dorim este sa gasim modalitati potrivite momentului de a comunica eficient, de a ne sprijini unii pe altii si de a gasi noi posibilitati in acest aparent haos ce destabilizeaza societatea.

Multumim pentru intelegere.

Daca aveti intrebari la care va doriti raspuns, va invit sa ni le adresati la e mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Echipa AREL