Program orientativ - Energia in priza - Editia a VIII-a

1024x720

Pentru mai multe detalii, apasati pe imagine.

Continue reading
2
  145 Hits

Videoconferinta - Energia in priza - Editia a VIII-a

1024x720

Pentru mai multe detalii, apasati pe imagine.

Continue reading
3
  139 Hits

DECIZIA Nr. 415 din 13.03.2020

                                                                           arel apr 1  AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN DOMENIUL ENERGIEI   arel apr 2

 

În cadrul măsurilor pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu COVID -19 pe teritoriul României, ANRE emis Decizia nr. 415 din 13.03.2020 potrivit căreia termenul de valabilitate a legitimațiilor de electrician autorizat, verificator de proiecte în domeniul instalațiilor electrice tehnologice și expert tehnic de calitate şi extrajudiciar în domeniul instalaţiilor electrice tehnologice, obținute în cadrul sesiunii de primăvară 2015, în baza prevederilor Ord. 11/2013 cu modificările și completările ulterioare, se prelungește pentru o perioadă de 6 luni.

Dosarele depuse în cadrul sesiunii de primăvară 2020 vor fi analizate în vederea participării candidaților, în cadrul sesiunii de toamnă 2020, conform programului aferent.

DECIZIA Nr. 415 din 13.03.2020

Continue reading
2
  1023 Hits

Comunicat Oficial al Asociatiei Romane a Electricienilor - AREL

 

Mesaj de atentionare a cursantilor AREL

 

Suntem nevoiti, in acest moment dificil pentru noi toti, marcat de masuri de precautie, reglementari oficiale, constrangeri de tot felul… sa reorganizam evenimentele planificate in urmatoarea perioada.

Continue reading
3
  1005 Hits

Din 17 februarie am început noua ediție a campaniei desfașurată împreună cu Hornbach

HORNBACH

Din 17 februarie am început noua ediție a campaniei desfașurată împreună cu Hornbach

Pentru ca știm ca românii au mereu cate ceva de făcut, ne-am extins strategic rețeaua punctelor de colectare în magazinele Hornbach. E din ce în ce mai ușor să colectezi selectiv becurile arse sau alte deșeuri din echipamente de iluminat. Recolamp preia responsabilitatea de a le colecta în recipiente speciale, de a le transporta în siguranță la fabrica de reciclare și de a se asigura ca substanțele periculoase sunt eliminate corespunzator pentru a nu polua mediul.

Continue reading
4
  1145 Hits

De la 1 martie a început noua ediție!

Campanie Electricieni111111

De la 1 martie a început noua ediție!

Începând cu 1 martie demarăm noua ediție a campaniei dedicată profesioniștilor din domeniu.  Astfel cei care vor aduce deșeuri din echipamente de iluminat: becuri economice, LED și tuburi neon vor câștiga truse de scule – pentru 300 de bucăți – și bormașină TROY cu 2 acumulatori – pentru 600 de bucăți.

Campania este activă până la 1 martie 2021 și premiile se vor oferi în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informații puteți consulta regulamentul campaniei.

Continue reading
2
  673 Hits

INVITAȚIE INDAGRA

                                                               

 

I N V I T A Ț I E

    Stimate Doamne, Stimati Domni,Asociatia Romana a Electricienilor – AREL si Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE, in calitate de parteneri ROMEXPO, au deosebita onoare de a va invita sa participati la conferinta de interes specific cu titlul

„Eficienta energetica a unei exploatatii agricoleLinii de finantare”

Continue reading
2
  1785 Hits

Program orientativ "Energia în priză"

1024x720

Pentru mai multe detalii, apasati pe imagine.

Continue reading
4
  1550 Hits

O nouă ediţie a conferinţei "Energia în priză"

banner energia in priza

GRUPUL DE PRESĂ BURSA organizează

O nouă ediţie a conferinţei "Energia în priză"

 

Grupul de presă BURSA va organiza o nouă ediţie a conferinţei "Energia în priză", în data de 12 Septembrie 2019, începând cu ora 09:30, la hotelul Sheraton Bucharest, Sala Platinum, ajungând, astfel, la a VII-a ediţie.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Centrul Român al Energiei (CRE).

Continue reading
3
  1318 Hits

Bonusare clienti fideli Consolight prin mySchneiderRewards

imag 1 sch

Cu fiecare achiziție de produse Schneider Electric de la Consolight, ești mai aproape de cadoul dorit!

Continue reading
3
  1003 Hits

Garantia "ORICE S-AR INTAMPLA"

Garantia “ORICE S-AR INTAMPLA!” este un pachet oferit gratuit partenerilor AREL si pune la dispozitia acestora siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea si fiabilitatea echipamentelor distribuite de Sanco Grup. De asemenea, ne dorim ca, in aceasta situatie economica, clientii nostri sa beneficieze de mai multa libertate.Vezi Regulamentul ofertei aici:https://www.sancogrup.ro/garantia-orice-s-ar-intampla-2019

4
  1567 Hits

I N V I T A Ț I E "A fi PROSUMER – oportunitate si provocare"

 

Stimate Doamne, Stimati Domni,

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL si Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE, in calitate de parteneri, au deosebita onoare de a va invita sa participati la dezbaterea „A fi PROSUMER – oportunitate si provocare” organizata in data de 18 aprilie 2019, in cadrul Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica RoEnergy ce se desfasoara in incinta  Universitatii POLITEHNICA Bucuresti in perioada 17 – 19 aprilie 2019.

       In 18 aprilie dezbaterea se va desfasura dupa urmatorul program:

14:00-14:30   Primirea si inregistrarea participanților

Continue reading
3
  1097 Hits

Târgul Prosumatorilor RoEnergy România

Comunicat de presa

Doriți să vindeți energie în rețea ?

UNIC ÎN ȚARĂ:  Târgul Prosumatorilor RoEnergy România, 17-19.04.2019, vă pregătește oferta de tehnologii !

Începând din 2019, în premieră absolută, românii pot deveni prosumatori, deci pot vinde energie în rețea. Deja zilele precedente, au fost semnate primele contracte între prosumatori și distribuitori, ceea ce înseamnă că, în prezent, există români care căștigă în urma vânzării de electricitate produsă pe acoperișul casei ori în curte.

Toate detaliile despre cum puteți deveni prosumatori le puteți afla de la singurul târg din Romania profilat pe promovarea tehnologiilor energiilor regenerabile RoEnergy România, București, care se va desfășura la Rectorat UPB Splaiul Independenței, 313, în perioada 17-19 aprilie 2019.

Continue reading
3
  943 Hits

"A fi PROSUMER -- oportunitate si provocare"

arel 675

Cum puteti deveni independent energetic si, in acelasi timp, producator de energie electrica PROSUMER, puteti afla la dezbaterea organizata de Asociatia Romana a Electricienilor AREL si Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE ce se va desfasura sambata 16 martie 2019 la ROMEXPO, pavilionul B, etaj 1, sala de conferinte Madgearu, incepand cu ora 12:00, in cadrul expozitiilor reunite CONSTRUCT - AMBIENT EXPO si ROMTHERM.

Confirmati prezenta pe e-mail asociatia.electricienilor@gmailtel. 0722 622 697

Continue reading
3
  1035 Hits

AFM termen prelungit

Panouri fotovoltaice gratuite pentru 9.000 de gospodării.

Termenul de depunere a dosarelor a fost prelungit.

panouri fotovoltaice

100 de milioane de euro sunt alocate prin Programul Operaţional Regional pentru montarea de celule fotovoltaice la peste 60.000 de unităţi locative din ţară, a spus joi ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, precizând că 9.000 de gospodării vor beneficia de gratuitate inclusiv la montaj.

Citeste mai mult: adev.ro/pnbe9x

Continue reading
3
  1064 Hits

AFM Finantare

Din martie se acordă finanţări pentru panouri fotovoltaice.

Cum pot fi accesaţi cei 20.000 de lei

panouri fotovoltaice

30.000 de locuinţe pot accesa finanţare pentru instalarea de panouri fotovoltaice din cea de-a doua jumătate a lunii martie, a anunţat Cornel Brezuică, preşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

 „Anul acesta vom pune în funcţiune programul, pentru că suntem la final cu toate procedurile administrative şi apreciem că după jumătatea lunii martie persoanele fizice pot beneficia de finanţare. Bugetul este pentru 30.000 de locuinţe, împărţite pe cele 7 regiuni”, a spus Cornel Brezuică.

Citeste mai mult: adev.ro/pn8aia

Continue reading
3
  1210 Hits

Program de fidelizare dedicat partenerilor electricieni, instalatori si constructori

arel img 1

 Pentru mai multe detalii, apasati pe imagine.

Continue reading
5
  968 Hits

WORKSHOP—DEZBATERE „CASA VERDE FOTOVOLTAICA” Lansare oficiala a cursului de specializare autorizat ANC “Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare”– cod COR 741103

 In data de 11 octombrie 2018, Asociatia Profesionala a Electricienilor din Romania AREL a organizat, in parteneriat cu Asociatia Patronala Surse Noi de Energie SUNE, in cadrul editiei 2018 a TIB, la ROMEXPO, Sala Madgearu, un Workshop-Dezbatere intitulat „Casa Verde Fotovoltaica”. Evenimentul a avut sustinerea Clusterului CERMAND si a Centrului de Transfer TehnologIc PETAL, precum si a Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti si a Universitatii Valahia din Targoviste.

La evenimentul – dezbatere au participat membri ai Asociatiei Romane a Electricienilor AREL, membri ai Asociatiei Patronale Surse Noi de Energie SunE, studenti, reprezentanti ai Clusterului CERMAND si ai Centrului de Transfer Tehnologic Petal dar si reprezentanti ai unor firme de instalatii electrice, viitori posibili instalatori autorizati AFM in cadrul programului "Casa Verde Fotovoltaica", reprezentanti ai presei de specialitate, cat si viitori posibili beneficiari ai acestui program.

Continue reading
6
  2079 Hits

INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE cod COR 741103

Instalator sisteme fotovoltaice solare

Cursul de specializare Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare, cod COR 74110, oferă participanților posibilitatea de a-și consolida cunostințele si de a-si dezvolta abilitățile cu privire la proiectare, componente, instalare, punere în funcțiune, service si mentenanta unor sisteme bazate pe panouri fotovoltaice.

Inscrierile se fac prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pot fi depuse la Secretariatul AREL din Bucuresti sau de la sucursalele din tara.

https://www.arel.ro/cursuri/curs-sistemul-fotovoltaic-primavara-2014

Continue reading
9
  2301 Hits

AREL TIB 2018

 

asd

I N V I T A Ț I E

 

Stimate Doamne, Stimati Domni,
Asociatia Romana a Electricienilor–AREL si ROMEXPO S.A., in calitate de parteneri institutionali, au deosebita onoare de a va invita sa participati la manifestarile organizate in data de 11 octombrie 2018, in cadrul Targului Tehnic International Bucuresti TIB 2018, pavilionul B, sala de conferinte Madgearu.

Continue reading
4
  938 Hits

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2020
Proiect implementat de PACT-TECH .