Stimati colegi electricieni si electricieni, membri ai Asociatiei Romane a Electricienilor – AREL din localitatea Constanta si Judetul Constanta.

Euro Vial Lighting în parteneriat cu Asociatia Romana a Electricienilor – AREL are plãcerea de a vã invita sa participati, la cea de a VIII-a ediţie a Expoziției Electrice Demonstrative, ce se va desfãşura în perioada 15 – 17 Iunie 2017, la PAVILIONUL Expozițional Mamaia.

In cadrul acestui eveniment puteti vizita standurile participantilor, pentru informatii cu privire la produsele si gamele noi de echipamente electrice si servicii sau puteti participa la prezentarile tehnice aplicative sustinute si de Asociatia Romana a Electricienilor – AREL.

1. Noi specializari din domeniul electric cu cerere pe piata muncii – o provocare acceptata de Centrul de pregatire profesionala al Asociatiei Romane a Electricienilor – AREL in urma implementarii de catre AREL a 10 standarde ocupationale si introducerea in codul COR a unor specializari in domeniul electric cautate pe piata muncii din UE. Lansare Cursuri acreditate ANC – Autoritatea Nationala de Calificare.
– Curs Instalator Sisteme Fotovoltaice Solare
– Curs competente verificari electrice (masurari electrice – PRAM) recunoasterea competente in verificarile electrice conform normativ I7-2011)
– Electromecanic pentru ascensoare

2.Ghid de verificare a instalatiilor electrice ”Verificarea instalatiilor de legare la pamant conform normativului I7din 2011 cu aparate multifunctionale de la SONEL. Demonstratii cu aparate multifunctionale si trusa de verificari de la SONEL Polonia.

3.Ghid legislativ „Verificarile electrice pe intelesul tuturor pentru instalatiile de joasa tensiune – jt”

4.Curs demonstrativ “Competente Verificari electrice conf Normativ I7-2011” cu eliberarea la cerere a “Certificatului de competente penru verificari electrice cu aparate multifunctionale de la SONEL Polonia.

Pe timpul expozitiei pe fiecare zi la standul AREL vor fi sustinute demonstratii de verificari electrice cu aparate multifunctionale de la SONEL si prezentarea cursurilor de pregatire si perfectionare sustinute de Asociatia Romana a Electricienilor pentru electricienii din Constanta si judetul Constanta membri sau nemembri ai Asociatiei Romane a Electricienilor-AREL
Pentru mai multe informatii :
e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau tel: 0722 622 697 / 0744 544 886

*Nota: Noi cursuri si prezentari vor fi adaugate acestui program in functie de disponibilitatea participantilor precum si functie de solicitarile primite de la acestia. In cadrul EED se vor efectua demonstratii tehnice aplicative la fiecare stand al expozantilor.
Expoziția Electrică Demonstrativă este evenimentul unde cei mai importanți furnizori de materiale electrice iși prezintă portofoliul de produse și servicii din domeniul Echipamente Electrice și Aparataj Electric. Expoziția se adresează atât profesioniștilor din domeniu, cât și beneficiarilor finali.
Expozanții sunt specialiști din domeniu, companii cu renume și greutate în branșă, atât la nivel național, cât și internațional. Euro Vial Lighting organizează cu mândrie acest eveniment în fiecare an , începând cu anul 2010.
Vizitează EED și vei găsi informații și soluții electrice de calitate pentru proiectul tau.
Intrarea este Liberă pentru electricieni membrii ai AREL
Pagina WEB a evenimentului:
http://www.eurovial.ro/eed/
Programul de vizitare:
Joi – Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 15.00

De Marinel SIMTEA