Târgul Național de Energie AFEER

IEAS-2016-no-logo-348---Copy

Dragi colegi Electricieni va invitam la Târgul Național de Energie AFEER, în cadrul IEAS 2017! 19-22 septembrie, Palatul Parlamentului

Asociatia Romana a Electricienilor – AREL impreuna cu DK EXPO organizatorul a celei de a XIII a ediții a International Electric & Automation Show ce va avea loc între 19 și 22 septembrie la Palatul Parlamentului. IEAS 2017 va fi și gazda Târgului Național de Energie – AFEER, în sala I.C. Brătianu. AFEER și-a propus să vină în sprijinul consumatorilor organizând primul târg de energie electrică din România. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să discute cu principalii furnizori de energie electrică din România, pentru a afla, direct de la sursă, cele mai utile și mai noi informații. În acest fel, consumatorii de energie electrică vor putea înțelege mai bine drepturile pe care le au și vor putea să-și aleagă cea mai avantajoasă ofertă de electricitate.Printre companiile expozante se numără: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.Agenda completă a evenimentului este disponibilă pe website-ul oficial al evenimentului http://www.targdeenergie.ro/AFEER - Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România își propune sa fie „vocea” furnizorilor de energie și un partener de dialog de încredere pentru toți cei interesați. În 2017 Internațional Electric & Automation Show oferă vizitatorilor săi o experiență unică ce include: prezența a peste 80 de companii expozante workshop-uri tematice, conferințe business, dar și Gala de premiere a competiției Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. AFEER este un partener de tradiție al expoziției IEAS. Partenerii IEAS 2017 sunt companiile Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric. Accesul se face pe baza de invitație. Click aici pentru înregistrare.

Votati::
2
93 Vizualizari

Energia în priză

620x77

Grupul de presă BURSA, în parteneriat cu Autoritatea Natională de Reglementare în domeniul Energiei organizează cea de-a V-a editie a Conferintei “ENERGIA ÎN PRIZA”, pe 7 septembrie 2017, începând cu ora 9:30, la Restaurantul Elisabeta din Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta, nr. 45.

Teme propuse:Strategia Energetică Natională;Evolutia pe bursă a pretului energiei, în acest an;Efectele liberalizării preŃtului energiei electrice;Noi reglementări pe piata gazelor;Supraimpozitarea producătorilor de gaze;Sistemul de impozitare a companiilor petroliere;Fonduri europene pentru retelele noastre energetice, în vederea interconectării;Investitiile în companiile energetice de stat si evolutia actiunilor acestora la Bursă;Uniunea Energetică Europeană – stadiul implementării si rolul României în proiect;Listarea Hidroelectrica, în contextul înfiintarii Fondului Suveran de Investitii;Planul de îmbunătătire a eficientei energetice;Situatia regenerabilelor;Stadiul proiectului BRUA.

09:30 – 10:00 Înregistrarea participantilor si Welcome Coffee;10:00 – 11:30 Speakeri invitati*

Mihai Tudose - Prim-ministrul României;Mihai Fifor - Ministrul Economiei;Toma Petcu - Ministrul Energiei;Niculae Havrilet - Presedinte, Autoritatea Natională de Reglementare în DomeniulEnergiei - ANRE;Iulian Iancu - Presedinte, Comisia pentru Industrii si Servicii a Camerei Deputatilor;Corina Popescu - Presedinte Directorat, Transelectrica;Bogdan Badea - Presedinte Directorat, Hidroelectrica;Doina Vornicu - Director de OperaŃiuni, CEZ România;Mihai Darie - Director Financiar, Nuclearelectrica;Aurel Gheorghe - Presedinte, AgenŃia NaŃională pentru Resurse Minerale;Victor Ionescu - Director General, Operatorul Pietei de Energie Electrică si de GazeNaturale din România;Corneliu Bodea - Presedinte CRE si CEO Adrem;Reprezentant Ministerul Finantelor.*de confirmat

13:00 – 13:30 Întrebari si raspunsuri;13:30 – 14:00 Networking Lunch.

Citeste mai mult...
Votati::
3
275 Vizualizari

Conectează-te azi cu noi Pentru a câștiga un UPS Socomec

socomec_2

Urmărește știrile, inovațiile și evenimentele Socomec. Câștigătorul va fi anunțat pe 19 septembrie 2017, în cadrul expoziției IEAS.

Citeste mai mult...
Votati::
3
290 Vizualizari

RoEnergy TÂRG INTERNAȚIONAL ENERGIE + EFICIENȚĂ 21-23 Iunie 2017

arel roenergy targul international 2017

Dragi colegi electricieni,

Va invitam sa traiti trei zile de experiente la RoEnergy South-East Europe, Romania, Bucuresti 2017 - Targul International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica Nr.1 in Romania in perioada 21 - 23 Iunie 2017, la Rectorat UPB, Splaiul Independentei, 313.
Unde Asociatia Romana a Electricienilor – AREL Prezinta „Rolul formarii Profesionale in specializarea si atestarea operatorilor in domeniul electric”

Citeste mai mult...
Votati::
3
628 Vizualizari

15 - 17 iunie 2017, Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia

unnamedStimati colegi electricieni si electricieni membrii ai Asociatiei Romane a Electricienilor - AREL din localitatea Constanta si Judetul Constanta.

Euro Vial Lighting în parteneriat cu Asociatia Romana a Electricienilor - AREL are plãcerea de a vã invita sa participati, la cea de a VIII-a ediţie a Expoziției Electrice Demonstrative, ce se va desfãşura în perioada 15 - 17 Iunie 2017, la PAVILIONUL Expozițional Mamaia.
In cadrul acestui eveniment puteti vizita standurile participantilor, pentru informatii cu privire la produsele si gamele noi de echipamente electrice si servicii sau puteti participa la prezentarile tehnice aplicative sustinute si de Asociatia Romana a Electricienilor - AREL.

Citeste mai mult...
Votati::
3
496 Vizualizari

Toate drepturile rezervate ASOCIATIA ROMANA A ELECTRICIENILOR. Copyrights 2017
Proiect implementat de PACT-TECH .